آرشیو خبر کد خبر: 15197     

گزارش بانک مرکزی از ارزانی و گرانی مواد غذایی

ایلنا
بانک مرکزی گزارش خُرده فروشی مواد خوراکی را برای هفته منتهی به ۳۱ فروردین ماه سال جاری اعلام کرد که بر این اساس نرخ چهار گروه مواد خوراکی ثابت، قیمت چهار گروه کاهش و نرخ سه گروه دیگر افزایش یافت.
تاریخ انتشار :۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت ساعت 10:17

به گزارش پایگاه خبری شهر تهران، بر همین  اساس نرخ لبنیات، برنج، گوشت قرمز و قند و شکر نسبت به هفته قبل  از آن ثابت اما نرخ تخم مرغ ۳.۹ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، میوه  های تازه ۱.۱ و سبزی های تازه ۲.۵ درصد کاهش یافت. همچنین نرخ گوشت مرغ ۲.۱ درصد، چای ۲.۵ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد افزایش داشته است.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۹ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۲۶ هزار تا ۱۵۰ هزار ریال فروش میرفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک ثابت بود و بهای برنج داخله درجه دو معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۰.۷ درصد کاهش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه های تازه بهای سیب قرمز معادل ۴.۷ درصد، سیب زرد ۱.۲ درصد، پرتقال درچه یک ۲ درصد و نارنگی ۳.۲ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۱.۳ درصد تا ۱۳.۶ درصد کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه قیمت سیب زمینی معادل ۴.۵ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۸ درصد تا ۵.۹ درصد کاهش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت مرغ معادل ۲.۱ درصد افزایش داشت. بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی جامد ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۲.۵ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش یافت.

 

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هابازار موادغذایی , بانک مرکزی , تورم ,



نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: