آرشیو خبر کد خبر: 13035     

رکود، هم‌سفره چلوکبابی‌ها شد

باشگاه خبرنگاران
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران گفت: کاهش درآمد افراد و در پی آن پایین آمدن قدرت خرید سبب شد تا مردم با توجه به اینکه مصرف غذا یکی از نیاز‌های اصلی افراد است، دفعات محدودی به سراغ رستوران‌ها بیایند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۶ شنبه ۲ ارديبهشت ساعت 15:14
به گزارش پایگاه خبری شهر تهران، ناصر حسینی تبریزی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش با اشاره به اینکه رکود حاکم بر بازار، هم‌سفرۀ چلوکبابی‌ها شده، اظهار کرد: کاهش درآمد افراد و در پی آن پایین آمدن قدرت خرید، سبب شد تا مردم با توجه به اینکه مصرف غذا یکی از نیاز‌های اصلی افراد است، دفعات محدودی به سراغ رستوران‌ها بیایند و قیمت‌ها هم با اختلاف اندکی براساس سال‌های گذشته باقی بمانند. 
 
وی با اشاره به اینکه هر روز به قشر بیکار در جامعه اضافه می‌شود، افزود: بخش زیادی از مردم در خانه اقدام به پخت و پز کرده و در خیابان‌های سطح شهر به فروش می رسانند. این در حالی است که این غذا‌ها با مواد اولیه بی کیفیت و ارزان قیمت پخت می‌شوند و بدون رعایت موارد بهداشتی در فرآیند پخت و پز هستند، بنابراین از قیمت پایینی برخوردار بوده و مشتری برای خرید آن، بسیار است.
 
حسینی تبریزی با بیان اینکه این غذا‌ها بدون رعایت موارد بهداشتی پخت می‌شود، افزود: اقداماتی برای پیگیری و رسیدگی توسط دستگاه‌های نظارتی برای جلوگیری از فعالیت این افراد انجام شده، اما گزارشاتی در خصوص اینکه این افراد با برخی مأموران سازمان‌های نظارتی ساخت و پاخت می‌کنند، به دست ما رسیده است.
 
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در این راستا تصریح کرد: باید کارگروهی برای ساماندهی این افراد متشکل از اداره اماکن، سازمان تعزیرات حکومتی، بهداشت، شهرداری و دیگر سازمان‌های ذی‌ربط تشکیل شود. 
 
حسینی تبریزی در خصوص دریافت هزینه‌ حق سرویس توسط برخی رستوران‌ها گفت: مردم باید فقط هزینه غذا را به رستوران‌ها پرادخت کنند و هیچ رستورانی مجاز به دریافت حق سرویس از مشتری نیست ، در صورت دریافت با واحد صنفی متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. 
 
وی در ادامه تصریح کرد: قیمت گذاری بر غذا توسط اتحادیه با بررسی بر روی مواد اولیه مصرفی واحد صنفی صورت خواهد گرفت و در صورت گران فروشی و عدول از قیمت گذاری توسط رستوران‌ها، سازمان تعزیرات حکومتی با واحد‌های صنفی برخورد خواهد کرد. 
 
حسینی تبریزی در پایان تصریح کرد: حدود ۶ میلیون واحد صنفی فعال در این صنف وجود دارد که در صورت حمایت سازمان‌های ذی‌ربط این صنف مستعد اشتغال زایی برای بخش زیادی از بیکاران خواهد بود.
 
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هااتحادیه , اصناف , چلوکباب ,



نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: